Veronique over voeding

Ebook Home made babyvoeding


Zodra jullie kindje 4 maanden is, gaat er een wereld voor je open: begin je nu met vaste voeding of stel je dit nog even uit?
En wat mag je kindje al eten en wat niet en hoeveel?
Hoe zit het eigenlijk met voedingsallergieën en voedingsintoleranties bij kleine kindjes?

Omdat veel (jonge) ouders twijfelen kiezen zij dan ook vaak voor kant-en-klare babyvoeding (potjes).
Met Home made babyvoeding wil ik je laten zien dat het eigenlijk gewoon heel eenvoudig is en dat het ook leuk is om zelf aan de slag te gaan met voeding voor jullie kindje. Ik leg uit welke bereidingswijzen je kunt toepassen, de betekenis van thermale eigenschappen van voedingsmiddelen, belang biologische voeding, introduceren van vis, vlees of een vleesvervanger enz. Kortom, alle belangrijke vragen komen aan bod en na het lezen van dit ebook weet je precies hoe je zelf gezonde babyvoeding maakt!

Het enige wat je bij dit ebook nodig hebt is een standaard lijstje met voedingsproducten die je wekelijks inkoopt, 1 uurtje tijd om alles te bereiden en een groot aantal weckpotjes of jampotjes.

Zet jouw favoriete muziek op, laat je partner even met jullie kleintje er op uit trekken en geniet van een moment rust in de keuken terwijl jij (h)eerlijke en gezonde hapjes bereidt!

♥  Het ebook is te bestellen voor € 9,95!

Bestelformulier

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik wil graag de volgende boeken bestellen:

 Voeding voor moeder en kind
 Een gezonde eter voelt zich beter
 Eboek Homemade babyvoeding