Veronique over voeding

Een gezond en inspirerend 2014!

Lieve volgers,

gelukkig nieuwjaar!
Gisteren genoten we allemaal van de 4e verjaardag van onze knappe dochter en mocht ze genieten van een overheerlijke home made carrot cake.
Na een gezellige avond op de bank, heetten manlief en ik het nieuw jaar met nieuwe kansen, ideeën, uitdagingen en momenten gevuld met passie, rust en harmonie een warm welkom.  Ook dit jaar heb ik een missie: iedereen juist informeren en enthousiast maken voor een gezonde en vitale levensstijl.
We zijn gelukkig goed op weg en steeds meer mensen zien in wat een gezond voedingspatroon én een gezonde levensinstelling kunnen betekenen.
Laten we dan ook dit jaar weer gebruiken om het goede werk, dat er wordt verricht, te promoten en te laten zien.

Voor mij staat dit jaar in het teken van groei en ontwikkeling en ben ik trots op mijn laatste boek Voeding voor moeder en kind dat oktober jl. uitgekomen is.
Dit boek is een symbool voor mijn groei en ontwikkeling van een jonge mama naar een ervaren moeder van 2 prachtige en gezonde kinderen. Ook dit jaar staan er weer nieuwe utidagingen op de agenda en kijk ik uit naar een fijne en duurzame samenwerking met jou!

Ik wens jullie/ jou een ontzettend goed en gezond nieuwjaar waarin alle dromen werkelijkheid worden: laat 2014 inspireren, motiveren en de rust geven in drukke tijden.
We zijn er klaar voor.

Liefs,
Veronique Hundscheid