Veronique over voeding

Ronde tafelgesprek Voeding & kinderen

christmas-kids-table-setting

 

Ronde tafelgesprek ‘voeding & kinderen’
Steeds meer kinderen hebben sterkte voor- of afkeuren voor voeding. Zo zijn er de kritische eters die het liefst een maaltijd overslaan en aan de andere kant zijn er de gulzige eters die snel klaar zijn en nog een extra portie vragen. Daarnaast heb je nog de echte ‘snoepers’ die maar geen genoeg krijgen van zoete of zoute smaken.

 

Maar hoe weet je nu of je kind gezond eet?

 

smoothie

 

Alle voedingsproducten hebben een thermische eigenschap: denk aan rode peper (heet), kaneel (verwarmend), munt (verkoelend). De thermische eigenschappen van voeding spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling (mentaal en lichamelijk) van een kind en kunnen het gedrag direct beïnvloeden.
Om de gezondheid en welzijn van je kind optimaal te houden is een goede balans tussen thermische verwarmende en thermische verfrissende producten nodig.

Tijdens het ronde tafelgesprek dat ik samen met Sabrina Dohmen (Inner Spirit) organiseer, leg ik meer uit over voeding voor de temperamentvolle en stille, introverte kinderen. Ik vertel over methodes die ervoor kunnen zorgen dat je kind beter en gevarieerder eet en krijg je informatie over gezonde(re) alternatieven voor op school, opvang en thuis en laat ik je proeven van een gezonde traktatie. Uiteraard is er genoeg tijd voor het stellen van vragen.
Prijs: 22,50 p.p.
Aanmelden: info@veroniqueovervoeding.nl

Meer informatie over Sabrina Dohmen van Inner Spirit: www.inner-spirit.nl