Veronique over voeding

Werkwijze

Veronique over voeding

Iedereen heeft wel eens een moment waarop je je afvraagt: ben ik nu goed bezig met voeding?
Je let op wat je eet en je zorgt ervoor dat je dagelijks genoeg groente en fruit eet.  Je eet misschien wat meer vegetarisch en probeert ook minimaal 1x per week vette vis te eten.  Maar toch blijf je je afvragen of deze manier van eten wel goed is.

Wanneer je vragen hebt over voeding en voedingsproducten, dan kun je bij mij terecht voor een goed voedingsadvies. Uiteindelijk zijn we niet allemaal hetzelfde en heeft iedereen dan ook een andere behoefte aan voeding, vitamines, mineralen en vetten.
Zo zijn er mensen die behoren tot de categorie Koolhydratentype en zijn er ook mensen die juist een Eiwittype zijn. Het is dan handig en fijn om precies te weten welke voedingsproducten jou nu werkelijk ‘voeden’ en je gezondheid verbeteren.
Daarnaast besteed ik tijdens een consult aandacht aan de energetische werking van voeding en de invloed hiervan op jouw welzijn.

In mijn praktijk werk ik met verschillende consulten voor baby’s, peuters, kleuters, pubers en (jong) volwassenen en worden alle vragen die je hebt besproken.  Extra voordeel van mijn werk: ieder consult kan ook online voor diegene die niet in de regio Limburg wonen of niet in staat zijn de praktijk te bezoeken.

Meer informatie en het maken van een afspraak: klik hier.