Veronique over voeding

Werkwijze

Fastest-Way-To-Release-Stress-In-Your-Body

 

Iedereen heeft wel eens een moment waarop je je afvraagt: ben ik nu goed bezig met voeding?
Je let op wat je eet en je zorgt ervoor dat je dagelijks genoeg groente en fruit eet.  Je eet misschien wat meer vegetarisch en probeert ook minimaal 1 x per week vette vis te eten.  Maar toch blijf je je afvragen of deze manier van eten wel goed is.
Ook wanneer je zwanger wilt raken of zwanger bent, kan ik je helpen bij het samenstellen van een gevarieerd en persoonlijk voedingsadvies;  uiteindelijk zijn we niet allemaal hetzelfde en heeft iedereen dan ook een andere behoefte aan voeding, vitamines, mineralen en vetten.
Dan is het handig en fijn om precies te weten welke voedingsproducten jou nu werkelijk ‘voeden’ en je gezondheid verbeteren. Daarnaast besteed ik tijdens een consult aandacht aan de energetische werking van voeding en de invloed hiervan op jouw welzijn.

 

 

 

In mijn praktijk werk ik met verschillende consulten voor baby’s, peuters, kleuters, pubers en (jong) volwassenen.   Extra voordeel van mijn werk: ieder consult kan ook online voor diegene die niet in de regio Limburg wonen of niet in staat zijn de praktijk te bezoeken.

 

Meer informatie en het maken van een afspraak: klik hier.